ORDU / ALTINORDU - Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu

Nis

Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce başlatılan minik eller büyük hayaller projesi kapsamında dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik Altınordu Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi tarafından cam sanatı işleme etkinliği yapıldı.

Nis

Koro Şefi Nurullah Çelebi tarafından yönetilen 23 Nisan çocuk korosu dinleyicilerin beğenisini topladı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı il töreni okulumuz tarafından hazırlanan programla coşkuyla kutlandı.

STEM ve Sağlıklı Beslenme E-Twinning projesi

Mrt

Okulumuz 3. ve 4. sınıflar arasında düzenlediğimiz "Minik Kalemler Yarışıyor" adlı hikaye yazma yarışmasına katılım sağlayan eserler jüri tarafından değerlendirilerek sonuçlandırıldı. Değerlendirme sonucunda:

3-E sınıfı öğrencilerimizden Dünya BAYAR, "Mucizelere İnan" adlı eseriyle birinci,

3-B sınıfı öğrencilerinden Zeynep Erva TEKİN, "Karanlık Orman" adlı eseriyle ikinci,

3-E sınıfı öğrencilerinden Hilal Gökçe KUVANCI, " Gezi Günlüğü" adlı eseriyle üçüncü olmuştur.

4-C sınıfı öğrencilerinden Erva GENÇ ise, " Sihirli Kalem" adlı eseriyle jüri özel ödülü ile ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve destek veren öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Mrt

AFAD görevlileri tarafından okulumuzda afetlerle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okul müdürümüz Zeki Özkan okulumuz kadın personellerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Mrt

05.03.2024 Salı günü saat 10.15'te okulumuzda deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen sergi Altınordu Kaymakamız Erkan Karahan ve Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek tarafından açıldı.

STEM VE SAĞLIKLI BESLENME

Güvenli Hayat

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2.dönem öğretmenler kurulu toplantısı gerçekleştirildi.